Ruby

Där elden falnar (men fortfarande glöder)
Skymningen är tislöst vacker, stjärnorna är estetik för mig och ni fina håller ihop min värld - när allt annat här är falsk och fel! Jag har ingen lust längre. Helgen är på ingång. Ja, faktum är att den börjar redan idag. Jag funderar. Jag tänker. Jag tänker på att vintern är vacker. Men den har en tendens att lyckas dra ner mig till botten. Jag tänker på att vem som helst kan avge tomma löften och göra hål när dom lovar och svär. 
Jag skulle vilja klara utav att skriva någonting riktigt vackert. Någonting som fick allas hjärtan att renas. Någonting, vad som helst, som gjorde revolution inuti alla. Jag skulle vilja visa er hela världen ifrån mitt perspektiv.
Inatt var det för första gången någon som sa till mig att ''nothing could bring him down''. Han berättade att han aldrig nånsin är olycklig och sorg visste han inte vad det var. Jag fråga honom hur detta var möjligt. Jag frågade om han aldrig hade behov utav den. Jag sade att jag inte skulle klara mig utan det, för jag tycker att den är vacker. Han svarade - Du är sjuk.

Det är väl så; För du kan inte se, när löven faller ner, hur sjuk jag är.   

   
En shoppaholics bekännelser..
Min kära mor föreslog idag en tur till Karlstad för ''vintershopping''. Självfallet fanns där inte en sekunds tvekan på hur svaret skulle lyda. Det var först idag jag förstod hur otroligt mycket jag överkonsumerar och hur bortskämd jag faktiskt är. Ett utav mina nyårslöften inför 2009 minns jag var att shoppa mera. Eftersom att, det, var någonting som tillfredställde min sinnesstämning. Jag tror nu att jag gjort det löftet lite till en överdrift. För att försöka få er förstå kan jag berätta att jag inte använt alla de kläder jag shoppade förra gången, eller förr förra gången. Alltså har jag en hög med vackra kläder - klädda i prislappar.
Det är inte så illa som det låter! För min älskade mamma är precis likadan. Därför kommer vi mycket närmare varandra över en liten shoppingtur i friheten. Även så över en fika, där min självklara favorit är Chai-latten.

Det kom en trollkarl ifrån ovan under fikastunden. Eftersom att jag är förtjust i magi lyckades han trolla med mina tankar som då beslöt sig för att bege sig till UNO imorgon klockan 19.00 för att få uppela UKMs sista spelning, trevligt
två utav dagens alla införskaffningar.
   
Så länge skutan kan gå

Det finns bra dagar. Det finns dåliga dagar. Sedan finns det sådana dagar då man inte uppfattar alls mycket för att man är så otroligt lycklig. Det var exakt en sådan lyckokänsla jag upplevde denna helgen. Och jag har ingen annan än kärleken att tacka för det. Mitt liv känns alldeles utmärkt just nu. Sedan vet ju även jag att det är rena berg och dalbanan det hära livet. Men då kan jag i alla fall meddela er att jag står högst upp på bergstoppen nu, och jag tänker göra allt jag kan för att inte snubbla och falla ner i dalen igen.

Det gör inte ont så länge du är med mig.